Berapakah umur minimum untuk mengambil HERLIA?

Umur minimum yang untuk mengambil HERLIA adalah 12 tahun. Dianjurkan untuk mengambil satu tablet sehari yang untuk mereka yang berumur di bawah 18 tahun kerana satu tablet HERLIA sudah mencukupi untuk kanak-kanak yang dalam peringkat akil baligh.

Bolehkah wanita hamil dan penyusuan susu ibu mengambil HERLIA?

Boleh, wanita hamil dan penyusuan susu ibu disyorkan mengambil HERLIA®. Dosis hingga 2g / hari akar halia kering telah selamat digunakan pada kehamilan. Tidak juga terdapat kesan buruk pada kehamilan dalam beberapa kajian halia untuk mual dan muntah.

Adakah terdapat kesan sampingan?

Yakinlah, HERLIA® dibuat dengan bahan semula jadi dan pastinya tiada kesan sampingan ketika mengambil jangka masa panjang.

Adakah reaksi alergi?

Kebiasan tidak mungkin akan menyebabkan reaksi alergi pada halia. Sekiranya anda mengalami reaksi alergi seperti ruam pada kulit, berhenti mengambil produk ini dengan segera dan mendapatkan rawatan perubatan.

Mengapa sesetengah orang mengalami simptom "rasa panas" setelah mengambil HERLIA®?

HERLIA® umumnya mudah diserapkan dan diterima dengan baik untuk badan. Walau bagaimanapun, kalau simptom "rasa panas" termasuk sakit kepala, migrain, sakit tekak, kering dan lain-lain adalah kemungkinan disebabkan oleh gaya hidup harian yang kurang baik seperti minum air tidak cukup, berjaga malam, diet yang tidak sihat dan sebagainya.

Bilakah masa terbaik untuk mengambil tablet?

In the morning/ noon, take after meal (breakfast/ lunch) for better absorption throughout the day and aid digestion after meal.

Tablet ini diperbuat daripada apa?

HERLIA diperbuat daripada 100% semulajadi Bentong premium halia tanpa bahan tambahan, pewarna dan pengawet tiruan.

Apakah dos yang disyorkan?

Ambil 2 tablet sehari, boleh ditambah hingga 2 tablet 2 kali sehari untuk beberapa keadaan kesihatan atau tujuan lain.

Is HERLIA® suitable for a vegan?

Ya, ia bermanfaat untuk vegan. Sayuran dan buah-buahan dianggap sebagai "makanan sejuk" dalam perubatan tradisional cina. Oleh itu, Herlia dapat membantu memanaskan badan.

Is HERLIA® only suitable for a woman?

Tidak. HERLIA® sesuai untuk semua orang dan terutamanya sangat disyorkan untuk mereka yang mengalami tekanan darah tinggi, kolesterol tinggi, gula darah tinggi dan juga asid urik yang tinggi. Bahan semula jadi dalam Herlia dapat membantu menstabilkan kadar gula darah dan juga mengurangkan lipid darah.

Adakah halal HERLIA® diiktiraf oleh JAKIM?

Ya, Herlia disahkan halal oleh JAKIM. Oleh itu, pelanggan Muslim kami dapat yakin dan menikmati HERLIA®.

Berapa lama jangkaan untuk melihat hasil positif?

Ia bergantung pada penyerapan dan pengambilan individu selepas mengambil HERLIA®. Anda akan mendapat manfaat kesihatan yang positif 2–3 bulan setelah mengambil Herlia secara berkala. 

Bagaimanakah saya dapat menyelesaikan simptom '' rasa panas ''?

Tambah pengambilan air dan memerhatikan untuk hari-hari berikutnya. Dengan mengamalkan gaya hidup dan tabiat yang baik, simptom akan bertambah baik secara beransur-ansur; Sekiranya gejala tidak mereda, kurangkan dos menjadi satu tablet.

Adakah ia mengandungi sebarang bahan haiwan?

Tidak. Ia bersumber 100% dari sayur. Ia juga sangat sesuai untuk vegan.

Bolehkah HERLIA® diambil bersama dengan ubat lain?

Sekiranya anda mengambil ubat lain, sebaiknya minum 1 jam selepas ubat anda.

Bolehkah HERLIA® diambil bersama dengan makanan kesihatan tambahan/supplements yang lain?

Ya, anda boleh mendapat HERLIA® bersama makanan kesihatan tambahan/supplements yang lain.